Termeni legali
1. Prin utilizarea acestui Site, www.thesolomoneffect.com, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si Thesolomoneffect.com sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.

2. Proprietatea Continutului


Conținutul website-ului www.thesolomoneffect.com este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispozițiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea precum și orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website. Informațiile publicate pe Thesolomoneffect.com pot fi preluate doar în limita a maxim 500 de caractere, fără a depăși jumătate din totalul de caractere și cu citarea obligatorie a sursei, cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii nr. 8/1996 privind drepturile de autor. Dacă sunteți interesați de preluarea știrilor și articolelor publicate pe Thesolomoneffect.com, vă rugăm să ne contactați.

3. Utilizarea Site-ului

Este interzis sa folositi Site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea.

Thesolomoneffect.com va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona proprietarului site-ului sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului.
Este interzisa redistribuirea vreunei pagini din site prin framing cu exceptia existentei unui acord scris din partea proprietarului site-ului cu privire la acceptul redistribuirii vreunei pagini.
Este interzis sa utilizati Site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial fara acordul Thesolomoneffect.com.

4. Confidentialitate
Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site, posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.
Utilizatorii si/sau vizitatorii site-ului nu vor prelua nicio informatie despre niciun alt utilizator al site-ului. In cazul in care doriti ca datele dumneavoastra sa nu fie colectate, nu le trimiteti catre noi.
In cazul in care doriti sa nu mai fiti contactati de catre noi sau doriti modificarea vreunei informatii furnizate catre noi, ne puteti contacta la contact@thesolomoneffect.com

5. Lipsa garantiilor
Intreg continutul acestui site poate fi modificat si va este oferit ca atare fara a se oferi nicio garantie de niciun fel, fie aceasta expresa sau implicita.

6. Exonerarea de Raspundere


Utilizarea acestui site este in totalitate pe contul dumneavoastra. Thesolomoneffect.com sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau. Thesolomoneffect.com nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nicio dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini, video sau audio de pe acest site.

7. Link-uri pe site-urile unei terte parti
Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decit Thesolomoneffect.com. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. Thesolomoneffect.com nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, Thesolomoneffect.com isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:
Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;
Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;
Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;
Nu ofera o securitate adecvata;
Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; sau
Sunt licentioase sau calomnioase.
De asemenea, Thesolomoneffect.com nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea Thesolomoneffect.com

8. Revizuiri ale acestor Conditii de Utilizare
Thesolomoneffect.com poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Conditiile de Utilizare actualizate.
Utilizati acest site pe propria responsabilitate. Nici Thesolomoneffect.com si nici tertii implicati in crearea, producerea sau livrarea site-ului, nu sunt responsabili pentru daunele directe, indirect, punitive, incidentale, special, logice sau alte daune legate de utilizarea acestui site sau a continutului, indiferent daca se realizeaza pe baza unui contract, responsabilitate stricta sau alta modalitate, chiar cu avertizarea privind posibilitatea unor astfel de daune.

9. Legislatie aplicabila si Jurisdictie
Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din, sau se vor referi la, sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

Care este politica de moderare a comentariilor thesolomoneffect.com?

Thesolomoneffect.com îi invită pe cititori să participe activ și să comenteze la materialele publicate pe site. Acestea vor fi moderate 24/7, întrucat, echipa editorială a site-ului își dorește să organizeze un spațiu de discuții civilizat și inteligent. Nu vor fi admise jignirile, spammul și limbajul licențios. Dacă vrei să faci parte din comunitatea Thesolomoneffect.com, te rugăm să citești principiile care vor sta la baza acestei comunități.

  1. Thesolomoneffect.com promovează un mediu pentru dezbateri, agreabil, inteligent și transparent. Comentariile pertinente care aduc explicații suplimentare și informații prețioase vor fi întotdeauna promovate. Toată lumea este încurajată să își exprime părerea atât timp cât nu vor exista derapaje verbale și nu se va folosi un limbaj licențios sau jignitor. Nu vom accepta troli și spammeri.
  2. Toate comentariile vor fi moderate. Pentru a păstra un nivel civilizat al discuțiilor, echipa noastră de moderatori va citi comentariile înainte de a deveni publice. În acest caz, atunci când trimiți un comentariu, vei vedea ca are statusul „Comentariu în așteptare”. Echipa noastră de moderatori va citi comentariul cât se poate de repede.
  3. Nu admitem ca o persoană să aibă conturi multiple întrucât punem preț pe opinia fiecăruia. Pretinzând că ești altcineva nu vei face decât să strici mediul de discuții. Îți recomandăm să nu te folosești de identitatea altei persoane. În aceste cazuri, conturile respective vor fi șterse.
  4. Echipa editorială a Thesolomoneffect.com își dorește ca fiecare cititor să își exprime opiniile într-un mod pașnic, fără să recurgă la amenințări, mesaje rasiste sau instigări la violență. Orice mesaj de acest gen, credibil, prin care este amenințată integritatea fizică a vreunui membru al comunității noastre, va fi din start respins. Dacă veți găsi orice mesaje de acest gen care au scăpat moderării noastre, vă rugăm să ni le aduceți la cunoștință.

Am scris un comentariu. De ce nu îl pot vedea?

Fiecare comentariu este supus moderării. Echipa noastră de moderatori va citi mesajul tău și, îl va publica în cel mai scurt timp cu putință. Este posibil ca, din cauza unui volum mai mare de comentarii, acest proces să dureze puțin mai mult. În cazul în care nu am publicat postul tău, înseamnă că ceea ce ai scris încalcă principiile de mai sus. În orice caz, vei fi anunțat atunci când comentariul tău nu va fi aprobat prin sistemul nostru de Notificări.

De ce nu pot să comentez pe Thesolomoneffect.com?

Dacă postul tău conține mesaje injurioase, instigări la violență sau limbaj licențios, atunci, el nu va fi aprobat și, dacă aceste mesaje sunt repetate, este posibil să fii banat și să nu mai poți scrie niciodată pe Thesolomoneffect.com.

Pot să introduc coduri HTML în comentariile mele?

Nu această opțiune nu este activă.

Logarea și înregistrarea în site

Trebuie să mă loghez de fiecare dată atunci când accesez Thesolomoneffect.com pentru a scrie comentarii?

Dacă scrii de la același calculator unde te-ai logat prima dată și folosești același browser și nu ai dat încă “Deconectare”, nu trebuie să te loghezi de fiecare dată atunci când accesezi thesolomoneffect.com. Dacă îți schimbi browserul, îți reinstalezi sistemul de operare sau dacă accesezi site-ul de la un alt calculator, atunci da, trebuie să te loghezi din nou.

Ce înseamnă că mă loghez cu contul de Facebook?

Dacă te conectezi având cont pe Facebook, înseamnă că vei putea să vezi în pagina de profil personal, atunci când ești logat, toată activitatea prietenilor tăi de pe Thesolomoneffect.com care îți sunt prieteni și pe Facebook și au cont pe Thesolomoneffect.com. Adică materialele pe care le-au citit și la care au comentat toți prietenii tăi. Sistemul funcționează și invers, adică prietenii tăi pot vedea activitatea ta din site. Odată ce aduni mai mulți prieteni în rețeaua ta, vei fi anunțat și vei vedea acest lucru pe pagina de profil personal.

La ce mă ajută să mă loghez cu Facebook?

Să te conectezi cu Facebook te ajută să îți îmbunătățești experiența de cititor pe Thesolomoneffect.com și este o variantă rapidă și mult mai facilă să îţi creezi cont pe site-ul nostru. Mai mult, îți descoperi și prietenii de pe Facebook care citesc Thesolomoneffect.com.

  1. Ce înseamnă „pagina de profil personal”

Dacă te înregistrezi pe Thesolomoneffect.com, indiferent dacă îți creezi un cont pe site, sau dacă te conectezi cu Facebook, vei avea un spațiu unde vei putea să vezi activitatea prietenilor tăi, din site, vei putea fi la curent cu cele mai urmărite materiale din site și vei putea să îți vezi activitatea proprie din site.

  • Structura paginii de profil
    • Centru – Notificările

Activitatea de pe Thesolomoneffect.com a prietenilor pe care îi ai pe Facebook și care s-au logat pe site cu contul de Facebook, dar și a fanilor și prietenilor pe care ți i-ai făcut pe thesolomoneffect.com

“Arhiva mea”, “Activitatea mea” și “Activitatea prietenilor”: materialele (articole, galerii foto, video, bloguri) pe care le-ai salvat și la care ai dat thumbs-up și thumbs-down, replay-urile date și primite la comentariile scrise pe Thesolomoneffect.com și comentariile userilor scrise la materialele pe care le-ai adăugat la “Arhiva mea”

Ce înseamnă thumbs-up?

Thumbs-up se folosește atunci când îți place un articol din site. Fiecare articol poate fi apreciat apăsând pe mânuța de vot. Nu trebuie să ai cont și nici să fii conectat ca să poți vota articole.

Ce înseamnă thumbs-down?

Thumbs-down este atunci când nu apreciezi un articol, fie pentru că nu ți-a plăcut cum este scris, fie pentru că informația nu ți s-a părut relevantă. Nu trebuie să ai cont și nici să fii conectat ca să poți vota articole.

Dacă nu sunt logat nici cu contul de pe Thesolomoneffect.com nici cu contul de Facebook, pot să postez la comentarii?

Nu, nu poți să postezi, însă poți citi comentariile și poți să dai share pe rețelele de socializare sau să trimiți mail, comentariile userilor care ți-au plăcut cel mai mult și conținutul site-ului. Dacă nu ai cont pe Thesolomoneffect.com, echipa redacțională te invită să îți faci 🙂

Dacă mă loghez cu contul de Facebook, pot să îmi aleg altă poză și alt username cu care să scriu comentarii în site?

Da, desigur! Te duci în “Profilul tău”, la meniul “Editează setări” și, înainte de a publica primul comentariu, poți să îți alegi un nume de profil (username) diferit de cel pe care îl ai pe Facebook. Tot acolo, poți să îți schimbi și avatarul întrucât, dacă te loghezi cu contul de Facebook, automat va aparea și poza ta de profil pe care o ai de pe Facebook, în dreptul contului. Tot acolo, poți să treci și funcția pe care o ai și o mică descriere despre tine.

Dacă m-am înregistrat în site cu ajutorul contului de Facebook și, ulterior, îmi șterg contul de Facebook, îmi voi pierde contul de pe Thesolomoneffect.com?

Nu, nu ți-l vei pierde, dar în acest caz, va trebui să soliciți o nouă parolă.

Ceea ce citesc pe Thesolomoneffect.com va apărea și pe contul meu de Facebook?

Echipa redacțională Thesolomoneffect.com respectă dreptul la intimitate. Activitatea ta din site nu va aparea și pe profilul de pe Facebook, în mod automat.