Sesizăm astăzi (din nou) Agenția Națională de Integritate și, de data aceasta, și pe Ministrul Sănătății Alexandru Rafila cu privire la un alt potențial conflict de interese in cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Prahova. Mai exact, la data de 31 ianuarie 2024, sub semnătura Managerului interimar, SAJ Prahova scoate la concurs postul de medic specialist Anestezie și Terapie Intensivă – Stația Ploiești http://www.ambulantaprahova.ro/medici/

Selecția dosarelor de înscriere și stabilirea punctajului rezultat din analiza și evaluarea activității profesionale și ștințifice pentru proba suplimentarã de departajare și afișarea rezultatelor acestora au ca termen  data de 15.02.2024. Proba scrisă data de 20.02.2024 Proba practică data de 23.02.2024.

Vezi detaliile complete mai jos:

Problema apare in data de 13 februarie 2024 când același Manager interimar, în persoana lui George Mădălin Ipatie, se înscrie chiar el la concursul în cauză. Îl rugăm pe domnul ministru Rafila să ne precizeze dacă este moral, deontologic și legal ca managerul instituției să promoveze scoaterea la concurs a unui post pe care tot el să-l ocupe după un examen dat împotriva unor persoane (potențiali contracandidați) ale căror pontaje, sporuri, salarii, programe și calificative profesionale ar depinde tot de el? Îi solicităm totodată domnului Ministru să ne precizeze dacă din comisia de concurs fac parte cadre/medici din cadrul Spitalului Județean de Urgență Ploiești acolo unde, așa cum am arătat anterior, George Mădălin Ipatie desfășoară servicii de gardă a căror remunerare la rândul său face obiectul solicitărilor noastre anterioare și sesizării Agenției Naționale de Integritate? În final îl întrebăm pe domnul Rafila, alături de cititorii noștri, dacă mesajul subliminal transmis este unul de integritate, competență și profesionalism?

Are acest demers are legătură cu zvonurile despre o iminentă înlocuire din funcția de manager interimar a lui George Ipatie?

Pentru a reaminti cine este George Ipatie:

Directorul SAJ Prahova, un nou fals în declarația de avere?

Șeful SAJ Prahova, George Mădălin Ipatie, minte în declarațiile de avere?

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi afisata. Campurile obligatorii sunt marcate *

Datele cu caracter personal sunt prelucrate conform Politicii de confidentialitate